Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

hvordan strikke hæl

Nå skal du strikke glattstrikk over de to pinnene som er midt bak. Lær å strikke sokker på 5 minutter.

Sokker Hael Standard Tutorial Video
Sokker Hael Standard Tutorial Video

Denne guide er til nybegynderen eller begynderen som gerne vil lære at strikke strømper hæl og alt hvad det indebærer at strikke.

. Den er altså så lite fristende at jeg ikke. Dette gjør at sokken tåler mer. Det klan godt være besværligt men når du får teknikken på plads så er det overraskende nemt at strikke hæl. Lær hvordan du strikker de her.

Om du skriver HÆL i søkeordet under video Søg alle videoer kommer de videoene vi har om hæl opp. Hvordan strikke en hæl. Hvordan strikke hæl på en enkel måte. Gjenta trinn 3 og 4 til samme antall masker fortsatt som støpt på på tå-8 8 10 12 masker ubearbeidet i midten av.

Lær hvordan du strikker strømper fra start til slut. Begynn å felle på neste. Den er litt kortere enn. Når du kommer til der hælen skal begynne strikker du videre med halvparten av maskene.

Strikk hælens masker frem og tilbake i glattstrikk ca 5-6 cm. Oppskriften på sokkene finnes her. Du kan strikke hæl på en enkel måte med german shortrows. Her viser jeg hvordan man bruger det til at strikke hælen på en sok.

Om du strikker en sokk med den beskrivelsen du skriver over la. Strikk hælens masker frem og tilbake i glattstrikk i 5-6 cm. Her lærer jeg deg hvordan man strikker kile hæler Om det var noe du ikke forsto så er det bare å spørre. Så længe du tager dig god tid så skal du nok blive rigtig god til at strikke.

Kvikk Lunsj sokkene er et populært plagg å strikke rundt påske. Sådan strikkes hælen på en sok i vendestrik. Strikk fram og tilbake like mange rader som 13 av antall masker rundt ankelen. Når hælpartiet er ferdig hvordan strikke hæl med å vende hælen samtidig som du fortsetter å løfte annenhver hvordan strikke hæl på p fra retten.

Du kan strikke hæl på en enkel måte med german shortrows. I denne DROPS video viser vi hvordan strikke en slitestærk hæl på en sokk. Strikk 1 pinne rett snu strikk vrang tilbake. Posted on 10092017 By Olivia Tagged hæl sokker strikke sokker.

Enten kan strkike felle av. I denne DROPS video viser vi hvordan man strikker en enkel hæl til en sokk. Det er en ting som stopper meg fra å strikke sokk og det er tanken på å strikke hæl. Hælen kan være en af de mest besværlige teknikker når man skal strikke strømper men du skal ikke være bange.

Er det nå du skal lære deg å strikke hæl. Strikk på denne måten til bakside hæl er passe lang. Videoen har ikke lyd. I denne video vil du lære hvordan du strikker hæl på din strømpe.

Vrang til 1 maske før den siste innpakket sting av hælen. Strikke sokker med hæl Boomerang Etter å ha bundet en shin i en sirkel på fire strikkepinner kan du fortsette til hælen av Boomerang-typen. Strikkezilla alias Tina Hauglund viser deg hvordan. I mine sokkeoppskrifter bruker jeg å strikke hæl uten kile.

Hælen er strikket frem og tilbake helt til hele hælen er ferdig strikket og du kan fortsette å strikke rundt. Slik strikker du sokkehæl. Løft første m vrang strikk alle m vrang på vrangen. Frem og tilbake i glattstrikk.

Forkortede rækker kan bruges til at strikke mange forskellige ting. Hvordan strikke hæl på sokker.

Laer Deg A Strikke Sokker
Laer Deg A Strikke Sokker
Laer Deg A Strikke Sokker Pa 1 2 3 Det Er Lett Som En Fjert Strikke Sokker Gratis Strikkeoppskrifter
Laer Deg A Strikke Sokker Pa 1 2 3 Det Er Lett Som En Fjert Strikke Sokker Gratis Strikkeoppskrifter
Sokkeskolen Laer At Strikke Sokker Hendes Verden Alt Dk
Sokkeskolen Laer At Strikke Sokker Hendes Verden Alt Dk
Hvordan Strikke Hael Pa Sokker Youtube
Hvordan Strikke Hael Pa Sokker Youtube
Hvordan Strikke Helt Enkle Taoppsokker Tante Ull
Hvordan Strikke Helt Enkle Taoppsokker Tante Ull

Posting Komentar untuk "hvordan strikke hæl"